Team

Dr. Bart Pieters

Ik ben Bart Pieters en ben afgestudeerd in 1992 aan de RUG als doctor in de diergeneeskunde.

Mijn grootste interesses zijn altijd honden, katten en paarden geweest. In 2003 ben ik na 2 jaar specialisatie afgestudeerd als vakdierenarts paard.

Ook volg ik regelmatig binnen- en buitenlandse congressen over voornamelijk kleine huisdieren. Daarbij gaan mijn interesses voornamelijk uit naar chirurgie, orthopedie, oog- en ooraandoeningen, inwendige ziekten en spoedgeneeskunde.

In januari 2018 associeerde Jacqueline en ik onder de nieuwe naam DAP De Witte Raaf.

Dierenarts Jacqueline van der Esch

Ik ben Jacqueline van der Esch, opgegroeid in het groene Nederlandse Noord-Brabant waar ik al veel aandacht had voor de beestjes: van lieveheersbeestjes en padden in de tuin tot de lammetjes en koeien op de boerderij. Na de middelbare school ben ik verhuisd naar het gezellige Antwerpen om aan de studie Diergeneeskunde te beginnen. Na al een kijkje te hebben genomen in een aantal praktijken, begon ik in 2012 stage te lopen bij DAP Bart Pieters. Twee jaar later rondde ik mijn studies in Gent af in de optie paard en kreeg ik de aanbieding om als dierenarts paard en kleine huisdieren bij Bart en Sofie te starten. Sindsdien werk ik hier met heel veel passie voor het vak en hoop ik samen met mijn collega’s uw dieren op de beste manier te kunnen verzorgen.

Mijn grootste interesses liggen in de echografie, dermatologie en interne geneeskunde. In al deze gebieden school ik mij dan ook regelmatig bij om van de laatste nieuwigheden op de hoogte te blijven.

In januari 2018 associeerde Bart en ik onder de nieuwe naam DAP De Witte Raaf.

Sinds augustus 2018 ben ik eveneens aangesteld als de ‘Cat Advocate’ van de praktijk. Dit staat in het teken van de ‘Cat Friendly practice’ waar we elke dag naar streven.

Dierenarts Milou Toetenel

Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor dieren. Honden, katten en vooral paarden. Ik was veel te vinden op de plaatselijke manege waar ik kwam om te helpen met het verzorgen van de paarden of voor rijlessen. Dankzij mijn liefde voor dieren ben ik begonnen aan de studie Dierwetenschappen in Wageningen (NL). Deze heb ik afgerond in 2009, met als specialisatie Epidemiologie. Na deze studie heb ik de kans gehad om in Gent (BE) de studie Diergeneeskunde te beginnen. Binnen de studie heb ik gekozen voor specialisatie paard. Deze studie heb ik in 2016 met succes afgerond.

Aangezien er meer facetten zijn dan enkel de reguliere geneeskunde heb ik in 2018 de opleiding chiropractie voor dieren gevolgd en met succes afgerond.

Ik vind het erg belangrijk dat naar het totaal beeld wordt gekeken bij een probleem of revalidatie. Om een dier te helpen of verbeteren moet je niet enkel naar de reguliere geneeskunde kijken maar ook alle facetten er om heen, zoals voeding, huisvesting, tuig, training en beweging. Daarbij speelt de chiropractie een grote rol zowel voor honden, katten en paarden.

In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden bij mijn paard. Je vindt me dan in de Vlaamse velden, te paard met mijn twee honden. Ik heb ook een kat, maar die blijft liever thuis.

Dierenarts Olga Kopilova

Dierenarts Evelien Holvoet

Assistente Sofie Van Vynckt

Ik ben Sofie Van Vynckt en sinds 2010 afgestudeerd als Bachelor in de agro- en biotechnologie met als afstudeerrichting dierenzorg. Dieren zijn altijd al een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven, dat bewijzen de katten, honden, kippen, cavia’s, konijnen en schildpadden bij ons thuis maar al te graag. Ook ik school mij nog graag bij om jullie de beste service te kunnen bieden, zo volgde ik onder andere de opleiding kattengedrag en de Kattenmatrix Pro van Felinova en de opleidingen tot voedingsconsulent bij Royal Canin en Hills. In 2011 halftijds ben ik als dierenartsassistente gestart in de praktijk.

Je kan mij elke werkdag bij DAP De Witte Raaf terugvinden achter de balie, waar ik jullie graag verder help met al jullie aankopen en vragen over jullie allerliefste viervoeters.

Assistente Lara van Herrewegen

Assistente Tine Cornand

Assistente Sofie Vermoesen

Assistente Silke Vincke