Dierenartsenpraktijk De Witte Raaf breidt uit, innoveert en bouwt!

Sinds deze week verwelkomen wij dierenarts Evelien Holvoet in ons team. Velen onder jullie zullen haar al hebben ontmoet doorheen de jaren. Wij zijn zeer blij dat zij de stap heeft willen nemen van haar eigen praktijk naar De Witte Raaf.

Wij blijven uiteraard ook innoveren op het vlak van kennis! Vanaf volgende week zal dierenarts Jacqueline weer een 10-daagse cursus volgen over interne geneeskunde. Ondertussen zet dierenarts Milou haar opleiding over acupunctuur voort in de weekends. En in december volgt Dr. Bart zijn 3de cursus specialisatie chirurgie van kleine huisdieren.

En last but not least: De Witte Raaf bouwt! Jullie hebben wellicht het bord aan de Grote Steenweg in Oordegem al zien staan of zelfs al gezien dat er werken zijn gestart… Inderdaad, er komt een nieuw praktijkgebouw! Om jullie allemaal, samen met jullie viervoeters, de allerbeste service te kunnen blijven bieden is een groter pand nodig. In de komende maanden zullen we jullie ook af en toe op de hoogte houden van de vorderingen. Wij hopen jullie vanaf eind volgend jaar (als alles goed gaat) allemaal te mogen ontvangen in de nieuwe praktijk aan de Wijde Wereld 2a.